Bygg en liten husbil av en VW Caddy

Vem drömmer inte om en semester på vägarna? Du kan resa runt och se många olika platser. Det är den ultimata friheten och äventyret. Med en VW Caddy kan du göra detta till ett bra pris

Caddyn ser kanske liten ut, men det är mycket rymligare än du kan tro. För två personer är det alldeles utmärkt med plats för att använda detta smarta fordon som en liten husbil.

Glöm fördomarna

Du kanske också tror att en VW Caddy bara är en skåpbil och fungerar för arbetsresor och olika transporter. Men det är helt fel, Caddyn finns i två smarta modeller. En vanlig skåpbil och sedan också touringmodellen, personbil med plats för upp till sju passagerare.

I den intelligent utformade personbilsmodellen så är det enkelt att sätta in en tredje sätesrad. Den gör det möjligt att använda Caddyn även för stora familjer med många barn. Men den är också perfekt för dig som vill resa, använda bilen som ett hem och kanske har en aktiv fritid med mycket utrustning.

Längtar du efter en semester på hjul? Skaffa dig då en VW Caddy för det perfekta campandet. Du behöver inte lägga pengar på dyra husbilar eller husvagnar. En Caddy är perfekt, om ni bara är två personer.

Enkla förändringar

Du kan ta ut det bakre sätet och montera in en insats som gör bilens bakre utrymme till sängar. Insatserna är inte så dyra, kolla på nätet, det finns flera firmor som tillverkar och säljer sådana. De är heller inte så svåra att montera in.

Du kan också koppla en markis eller liknande till din Caddy. Detta gör att du kan använda bilen som sovutrymme. Och sedan förlänga detta utrymme med en trevlig uteplats. Sedan är det bara att resa runt i Sverige eller Europa, se nya platser och sova billigt.

Resandet är heller inte särskilt dyrt, eftersom Caddyn är mycket billig när det kommer till driftsekonomi. Kolla med en bra säljare, som Carnila i Ludvika för att få tips och råd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *