Dubbelt upp med VW Caddy

VW Caddy är mer än bara en skåp och transportbil. Detta är en av marknadens mest flexibla och användbara bilar. Både transportbil och familjefordon i ett. Mycket plats, till ett lågt pris och smidig i trafiken.

Det kan faktiskt inte bli mycket bättre. För dig som ska köpa en bil med behov av att frakta och transportera både människor och gods så är Volkswagens klassiska Caddy en riktig pärla. Den har funnits i över 20 år, men har hela tiden uppdaterats och förnyats. I dag är den en av världens mest sålda bilar i sin klass.

En skåpbilslösning som passar alla

Det finns inga begränsningar för hur du kan använda din VW Caddy. Den klarar alla typer av last och är samtidigt skön och smidig att köra. Ska du parkera vid en trång gata för att utföra ett arbete så tar den lite plats, samtidigt som du kan komma till att lasta och ur, utan att det blir några större problem.

Det smarta lastutrymmet är byggt så att du snabbt och enkelt ska kunna operera där. Takhöjden gör också att du i princip kan ta med dig vad som helst, den fungerar också som flyttbil, så länge du inte har en flygel eller något annat skrymmande.

Bra och smart personbilsvariant

Den klassiska VW Caddy är en skåpbil som de flesta känner igen. Men den finns också som personbil. Du får plats med sex personer och bagage utan problem. Har du flera barn så är detta ett bättre alternativ än de traditionella bilarna som stora familjer använder.

Om du väljer att satsa på en VW Caddy i personbilsutförande så sparar du mycket pengar. Den är fortfarande säker och bekväm, stora karlar kan sitta raka utan problem i extrasätet längst bak.

Vänd dig till en bilhandlare som har ett stort och bra utbud för att veta mer. Du kan lätt se om det är en bra handlare genom att kolla på nätet, vad andra har sagt. Men också hur deras bilhall ser ut. Är den modern och har ett stort utbud, så är det ett gott tecken. Titta på Carnila i Ludvika, de lever upp till de kraven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *